Vi erbjuder kurser till både barn, ungdomer och vuxna, se nedan.

Barn- och ungdomsklättring 2023

Höstterminen vecka 35-50 (lov vecka 44)

Måndagar, 16:00-17:30, 7-10 år och 18:00-19:30, 11-14 år.

Onsdagar, 17:00-18:30, 7-10 år och 19:00-20:30, 11-14 år.

Lördagar, 09:00-10:30, 7-10 år, 11:00-12:30, 7-10 år och 13:00-14:30, 11-14 år.

Grupperna är för tillfället fullbokade. Det går bra att anmäla intresse till framtida terminer via [email protected]. Välkomna!

Barnklättring

Barnklättringen passar bäst för barn i åldern 7-10 år. Här klättrar barnen med varandra och en erfaren instruktör. Fokus ligger på att ha det kul och utmana oss utefter våra egna förutsättningar när det passar.

Ungdomsklättring

Ungdomsklättringen passar bäst för ungdomar i åldern 11-14 år. Här klättrar ungdomarna tillsammans med en erfaren instruktör som guidar dem både som en grupp som arbetar tillsammans, och som individer med personliga styrkor och aspekter som kan förbättras. Klättring är hur kul som helst, det är dock viktigt att veta att det kan slita på våra kroppar. Fokus på våra ungdomspass ligger därför delvis på att etablera hälsosamma träningsvanor inom klättring. Vi lägger också fokus på att skapa en styrkande positiv atmosfär där deltagarna lär sig att jobba gemensamt för att hitta lösningar och att pusha varandra för att nå framgång tillsammans.

Introduktionskurs

Passar bäst för dig som är helt ny eller har klättrat upp till ett år, och vill ta dig vidare till oanade höjder. Vi går igenom alla de klätterspecifika rörelserna och tränar in dem ordentligt så att du kan klättra mer effektivt. Det som tidigare var svårt blir lätt.

Kursen består av 5 tillfällen, en gång i veckan under 5 veckor och kostar 2000kr.

Anmäl intresse och kolla tillgänglighet via [email protected].

Avancerad kurs

Passar för dig som har klättrat ett tag och känner dig bekväm på väggen. Om du klättrar 6B så är det rätt läge. Här djupdyker vi ner i din klättring och tittar på klätterträning generellt, för att ta dig till nästa nivå. Vi går också igenom skadeförebyggande träning för klättrare så att du kan njuta av ett långt och skönt klätterliv.

Kursen består av 5 tillfällen, en gång i veckan under 5 veckor och kostar 2300kr.

Anmäl intresse och kolla tillgänglighet via [email protected].

PT-timma

Känner du att du har nått en platå med din klättring och inte kommer vidare, då kan en PT-timma vara något för dig. Du värmer upp på egen tid och därefter klättrar du tillsammans med en coach som kommer med råd och tips på klätterövningar och hur du förbättrar din klätterteknik.

Investering 500kr.

Anmäl intresse och kolla tillgänglighet via [email protected].

12-Veckors program

Personlig träningsplan 12 veckor För dig som vill ha en träningsplan som är helt anpassad efter dina mål och behov. Passar dig som är van att träna och har klättrat minst 1 år. Här tar vi reda på vad som är dina styrkor och svagheter. Vi skapar tillsammans en träningsplan som funkar för ditt liv men också tar dig närmre ditt mål. Som start är det 1 timme med coach för utvärdering. När träningsplanen är utformad så är det 1 timme till med coach där ni går genom övningarna och upplägget. Under de 12 veckorna har du kontakt med coach regelbundet för utvärdering och justeringar vid behov.

Investering 3200kr.

Anmäl intresse och kolla tillgänglighet via [email protected].

Skadeförebyggande träning för klättrare

Denna kurs ges löpande, anmäl intresse till [email protected]. Kursen är utvecklad av sjukgymnaster som också är klättrare. Den går igenom de vanliga problemområdena för klättrare och hur dessa undviks i din klättring och genom träning. Detta görs genom teori och praktik sammanvävt.